Lluís Campmajó és un creatiu digital multidisciplinari centrat principalment en les projeccions de llum a l’espai i la seva influència en la nostra percepció. Campmajó es va iniciar en la creació de l’art en l’ordinador quan tenia 10 anys, assistint a classes de programació que el seu pare el va apuntar i posteriorment regalar un MSX en el qual programava jocs.

Els ordinadors i els jocs a la dècada dels vuitanta van influir a l’artista i va evolucionar els seus coneixements treballant amb experiències en línia, la tipografia , la interacció i l’animació gràfica. L’any 1999 es va graduar en Gràfica Publicitària a l'Escola Superior d'Art i de Disseny Llotja de Barcelona i disseny multimèdia a l’escola universitària Salesians de Sarrià de Barcelona. Des del 2011 comparteix el seu temps entre l'art visual, la il·lustració i la direcció artística, explorant els límits de la llum projectada en edificis, escultures y espais.

L’any 2018 es va encarregar de la il·luminació de les carrosses dels tres reis mags d’orient de Castellar del Vallès, creant unes escultures projectades mòbils i dinàmiques. L’any 2020 el Museu d’art de Sabadell li va encarregar una instal·lació permanent al segon pis del museu amb sis projectors i una experiència immersiva 360 º. Un projecte de recerca històrica, documentació gràfica, anàlisi fotogràfica, disseny audiovisual i conservació del patrimoni cultural.


Firma Lluís Campmajó

Pots escriure a:

hola@lluiscampmajo.com

+0034 607457547 

instagram.com/lluiscampmajo

linkedin.com/in/lluiscampmajo


Exposicions / Instal·lacions:

Museu d'Art de Sabadell, Mira Festival, Barcelona

Intervencions artístiques en edificis:
Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Vielha e Mijaran, Ajuntament de Manresa, Edifici de la Maternitat de Barcelona, Auditori de Girona, Ajuntament de Santa Perpètua, Església del Segle X Castellar Vell, Església Neogòtica de Castellar del Vallès.

Projectes publicats: La Vanguardia, el País, Die Gestalten (Alemanya), IDN Magazine (Japó), Index Book (Spain), Rojo Magazine (Spain), Web Index (EEUU), Flash Designers (Japó), Étapes (France), Neo2 Magazine (Spain), Semi Permanent (Austràlia).